Dinerkaart van 17.00 tot 20.00 uur

Heeft u een allergie? Meld het ons!

Soepen

 
   
- Gerookte paprikasoep met tuincress en room € 5.95 
- Groentenbouillon met peen, bosui en omeletreepjes € 5.95
- Wildbouillon met beukenzwammetjes € 6.50
   

 

Voorgerechten

 
   
- Runderbeenmerg uit de oven met briochebrood en vijgenconfijt € 12.50
- Carpaccio van rund met pijnboompitten, rucola, pesto en Parmazaanse kaas € 12.50
- Gerookte Schotse zalm met picalilly, zoetzure groentjes en roggebrood-roomkaas € 11.50
- Coquilles Saint-Jaques met zuring roomsaus en krokante wortel  €  10.50
- Gebrande fetakaas met gekonfijte pompoen en rozijnen vinaigrette** € 13.50
- Tataki van hert met honing en tijm, rucola en cèpes krokantje  € 13.50
   
 -Proeverij van wild  
 Koude en warme bereidingen van diverse soorten wild  € 16.50
   
   
   

Maaltijdsalade

€ 14.95
   
- Gebakken knoflookgamba's, zoetzure komkommer, rode ui en croutons  
- Salade met biefstukpuntjes, teriyaki, pindakletskoppen en taugé  
- Gebakken duivenborstje, beukenzwammetjes en uien monegask  
 
   

 

Hoofdgerechten

- Tournedos van de ossenhaas met  gebakken eendenlever en Madeirajus € 28.50
- Gebakken zalmfilet met romige zuringsaus en knolselderijkrokant € 23.50
- Groenten palet van bospeen, biet, pompoen, oesterzwam en truffelgort** € 20.50
- Hazenbout met spekjes en zilveruitjes, geserveerd met aardappelpuree en rode kool € 24.50
- Fazan a la "de Meut"; geserveerd met rookworst, spek, roomzuurkool en puree € 25.50 
- Reegebraad met gegrilde koningsoesterzwam en rode portjus  € 26.50
- Hertensukade met gebrande hazelnoten en een romige saus van eekhoorntjesbrood   € 27.50
- Trio van wildzwijn; Rack, sukade en medaillon, geserveerd met pompoen en jus  € 27.50
   
   
   

Plate gerechten, geserveerd met frites en salade

 
Geserveerd met aardappelgarnituur en salade
- Spareribs € 17.50
- Kogelbiefstuk met kruidenboter  € 17.50
- Schnitzel met gebakken uien, spek en champignons  € 17.50
- Gebakken schelvis met remouladesaus  € 17.50

 

Nagerechten

 
- Merinques met gluhweinijs en caramel fudge saus € 7.50
- Tarte tatin van peer met arabicaijs € 7.50
- Koffie-crème met suikerbrood en gekarameliseerde pecannoten € 7.50
- Coupe Dame Blanche € 6.00